Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Loading color scheme

Anna Seehausen Schilderatelier

In een kleinschalig atelier (4-5 deelnemers i.v.m. corona) wordt de ruimte geboden om onder deskundige begeleiding te werken aan je eigen schilderproject/thema. Je hebt al basiskennis van teken en/of schildertechnieken en wilt je graag door middel van feedback en specifieke opdrachten verder ontwikkelen in je beeldend werk. Je zoekt een plek waar je kunt werken, elkaar in een klein groepje kunt stimuleren en met elkaar in gesprek kunt gaan over kunst en wat nog meer op tafel komt…

Er zijn 2 doelen: ontwikkeling en ontspanning. Deelnemers ontwikkelen zich door met behulp van feedback en het uitvoeren van allerlei kleine opdrachtjes letterlijk en figuurlijk anders naar hun werk te leren kijken. Het draait om het aanboren en voeden van eigen creatieve bronnen. Ontspanning vind plaats doordat het atelier een plek is om de dagelijkse sleur achter je te laten en de rust te vinden om op jouw manier bezig te zijn met tekenen en schilderen. Een goede manier om tot jezelf te komen.

Gemeenschappelijke start van het atelier met koffie/thee en geregeld een ‘opwarmertje’ in de vorm van een korte opdracht. Daarna werkt iedereen aan zijn eigen project. Gezamenlijke projecten/thema’s zijn mogelijk indien gewenst.

Mensen die enige ervaring hebben op het gebied van schilderen (technieken zie boven) en begeleiding zoeken bij het uitvoeren van creatieve ideeën, of juist de inspiratie willen vinden tot nieuwe ideeën. Mensen die op zoek zijn naar de rust en inspiratie van een gemeenschappelijk atelier.

Informatie en aanmelding Mail: aseehausen@planet.nl Tel: 06-53519546 url: www.annaseehausen.nl

.