Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Loading color scheme

Lijstenmakerij

Een kunstwerk is eigenlijk pas echt af als het netjes ingelijst is, en dat inlijsten is een hele kunst op zich. Gelukkig heeft Kunstkader een inhouse lijstenmakerij, waar al jarenlang de meest mooie custom made lijsten worden vervaardigd. De lijstenmakerij wordt met liefde en trots gerund door vakman Michael Gerbrands.

Michael is erop gebrand om te weten wat jij precies zoekt in een lijst, zodat hij het perfecte eindproduct voor je kan maken en je vakkundig advies kan geven. De keuze is namelijk bijna oneindig in de lijstenmakerij; van barok tot modern, van dun tot dik, van zwart tot wit en zo'n beetje alles ertussenin. De vakmensen van de lijstenmakerij helpen je de juiste keuze te maken.

Naast het inlijsten van werken kun je voor nog veel meer terecht bij de lijstenmakerij. Zo zijn ze ook experts in passe partouts snijden, doeken opspannen, werken op PVC plakken, glas snijden, schoonmaken en restaureren.