Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Loading color scheme

Kunstkader artsupplies

HOME IS WHERE THE ART IS
En alles wat met kunst te maken heeft vind je bij Kunstkader. Verf, inkt, papier, doeken, pigmenten, penselen, potloden, spuitbussen; we hebben het allemaal in huis. Voor jou als ware kunstenaar voelt dat natuurlijk als thuiskomen, en daar hechten we erg veel waarde aan. 
 
ZOALS HET KLOKJE THUIS TIKT...
Ons klokje tikt ondertussen al heel wat jaren. Kunstkader vindt zijn oorsprong namelijk al in 1974, maar dan onder de naam AVU. Een tikje later, in 1996, neemt Michael Gerbrands AVU over om het om te toveren tot het Kunstkader van vandaag. Sinds 2019 focust Michael zich volledig op de lijstenmakerij en heet Jelle van Doorn je welkom in de winkel.
 
OVER EN OP DE VLOER
Kunstkader is voor ons als thuis, en dat komt door de mensen die bij ons op de vloer staan. Zo vind je oud-eigenaar Michael altijd terug in zijn ambachtelijke lijstenmakerij en loop je webshopchef Jurjen Troost van penselen.nl in de winkel ook tegen het lijf. We zijn er allemaal om je verder te helpen en te adviseren.